Löydä sisäinen hyggesi

Luo itsellesi kodikas turvapaikka

Me kaikki tarvitsemme joskus vähän hyggeä!


Hygge on tanskalainen sana erityiselle viihtyisyydelle ja kodikkuudelle, jossa tyytyväisyys, mukavuus, lämpö ja turva kohtaavat.

Kun sää muuttuu koleammaksi, illat pimenevät ja maailmassa vallitsee tietynlainen negatiivisuus ja epävarmuus, on erityisen tärkeää löytää oma hygge-tunnetilasi ja tehdä kodistasi mahdollisimman mukava.


Löydä sisäinen hyggesi


Hygge ei ole pelkkää käpertymistä peiton alle (vaikka sekin varmasti on tärkeässä roolissa). Kyse on rauhallisuuden ja mukavuuden tunteen löytämisestä.


Voit saavuttaa sen luomalla rauhallisen ja lämpimän paikan kotiisi vaikka kynttilöiden sekä koristeiden avulla. Ehkä olisi syytä kaivaa esiin se mukava villapusero tai sisustaa kotisi tuikkivilla juhlakoristeilla mahdollisimman pian.


Joillekin riittää se, että löytää aikaa itselleen ennen kiireisiä joulupyhiä.

Tee olosi mukavaksi ja anna kätesi levätä handsfree-tilassa


PopGripin avulla saat puhelimestasi paremman otteen, jolloin viestien lähettäminen ja selfieiden ottaminen on mukavampaa. Vällyjen välissä rentoutuessasi on ihan parasta, kun voit tukea puhelimesi pystyyn ja katsella videoita ilman käsiä.


Mikään ei pilaa seesteistä hygge-fiilistä yhtä pahasti, kuin puhelimen lipsahtaminen käsistä suoraan naamalle sängyllä tai sohvalla makoillessasi. PopGripillä saat tukevan otteen puhelimestasi, jotta mikään ei voisi pilata rauhallista hetkeäsi.


Tai miksi et maksimoisi katselukokemustasi PopMountilla?

Juhlatunnelma


Jos kaipaat hygge-fiilikseesi pientä juhlatunnelmaa, nappaa jokin jouluisista PopTopeista tai näytä luova puolesi ja suunnittele täysin omannäköisesi versio – kaikki MagSafe PopGripseistä aina lompakoihin saakka onnistuu.

Jouluiset mallit