Plant Positive Ihmisten ja Planeetan hyväksy


PopSockets ja Euroopan elintarvikepankkiliitto (FEBA) ovat yhdistäneet voimansa juhlistaakseen kasvien voimaa ja auttaakseen tarjoamaan ruokaturvattomuudesta kärsiville perheille vähintään 10 000 annosta tuoreita hedelmiä ja vihanneksia.


Osta nyt tukeaksesi apua tarvitsevia yhteisöjä. Katso alta lisätietoja.

Kustomoitava PopGrip Plant on Täällä

Esittelyssä kasvipohjaiset materiaalit Custom PopGripseille. Custom PopGripsien mustavalkoiset haitarit ovat nykyään valmistettu kasviperäisistä materiaaleista!

PopGrip Plant

Valmistettu 1/3 kasvipohjaisista materiaaleista pienemmän hiilijalanjäljen saavuttamiseksi.

Tue apua tarvitsevia yhteisöjä

PopSockets on liittynyt juhlistamaan kasvien voimaa ja tukemaan perheitä ruoan hankinnassa yhdessä Euroopan elintarvikepankkiliiton (FEBA) kanssa.


2 € PopGrip Plant -ostoksestasi auttaa tarjoamaan 10 000 annosta korkealaatuisia tuoreita hedelmiä ja vihanneksia omanlaisillesi yhteisöille.

Lue lisää FEBA:sta

Vuonna 1986 perustettu ja Brysselissä toimiva Euroopan elintarvikepankkiliitto (FEBA) on eurooppalainen voittoa tavoittelematon järjestö, joka toimii yhteistyössä täysjäsenten ja kumppaneiden kanssa 30:ssä Euroopan maassa.


Vuonna 2020 FEBAn täysjäsenet pelastivat, lajittelivat, varastoivat ja jakoivat 860 000 tonnia ruokaa 12,8 miljoonalle vähävaraiselle tekemällä yhteistyötä 48 126 hyväntekeväisyysjärjestön ja 37 016 ammattitaitoisen työntekijän (joista 85 % vapaaehtoisia) kanssa.


Kasvispohjainen Ruoka on Terveellistä Kaikille

Ruokavaliotasi koskeva päätös on yksi helpoimmista ja halvimmista tavoista vähentää kasvihuonekaasupäästöjä.


Elintarvikejärjestelmä on vastuussa vähintään 1/4 kaikista ilmastonmuutosta aiheuttavista kasvihuonekaasupäästöistä, ja maatilatalous on johtava metsäkadon, ilmansaasteiden, vesien pilaantumisen sekä maailmanlaajuisen biologisen monimuotoisuuden häviämisen tekijä.

Kasvispohjainen Ruoka on Terveellistä Kaikille

Kasvipohjaisilla ruokavalioilla on myös yhteys parempaan terveyteen – kuten tulehdusten, syövän ja sydänsairauksien vähenemiseen – mutta aivan liian useat ihmiset eivät saa riittävästi hedelmiä ja vihanneksia. Tekemällä yhteistyötä FEBAn kanssa me yritämme vaikuttaa siihen.

1. huhtikuuta 2021 - 31. joulukuuta, 2022, jokaisesta myydystä PopGrip Plant™ -tuotteesta, mukaan lukien kaikki 12 väriä ja kustomoidut versiot, joita Euroopassa myy www.popsockets.eu, www.popsockets.de,www.popsockets.co.uk,www.popsockets.fr ,www.popsockets.nl,www.popsockets.fi,www.popsockets.se,www.popsockets.no,www.popsockets.dk, PopSockets lahjoittaa 2 € ja takaa 10 000 annosta tuoreita hedelmiä sekä vihanneksia minimilahjoituksena tukemaan Plant Positivity -ohjelmaa, jota hallinnoi Euroopan elintarvikepankkiliiton (FEBA) hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tehtävä on vähentää ruokaturvattomuutta Euroopassa ehkäisemällä ruokahävikkiä ja kannustamalla solidaarisuuteen tukemalla sekä kehittämällä elintarvikepankkeja niitä eniten tarvitsevissa maissa.