Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksille
Mikä on PopGrip? Lue lisää TÄSTÄ

Environmental & Social Impact

collection banner image

”Tee mahdollisimman paljon hyvää.”

David Barnett, perustaja ja toimitusjohtaja
VUODEN 2019 YRITYSVASTUUN VUOSIRAPORTTI

HYVÄNTEKEVÄISYYS

PopSockets on ylpeä siitä, että se on lahjoittanut lähes 4 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria 400 hyväntekeväisyyskumppaneilleen maailmanlaajuisesti. Poptivismin kautta kutsumme kaikkia vaikuttamaan heille tärkeään tavoitteeseen.

collection banner image

HENKILÖSTÖMME

Heti ovesta sisään astuttaessa on helppo huomata, ettei PopSockets ole aivan keskivertoyhtiö. Toki saamme kiittää siitä upeita tuotteitamme, mutta mikä tärkeintä, kunnia tästä kaikesta kuuluu henkilöstöllemme.

collection banner image

IHMISOIKEUDET

PopSockets pyrkii takaamaan, että jokaista henkilöä, joka osallistuu tuotteittemme valmistukseen – valmistuslaitoksen tuotantolinjalta yhtiön pääkonttoriin – kohdellaan kunnioittavasti ja arvokkuudella.

collection banner image

YMPÄRISTÖ

PopSockets tarjoaa ilmaisen kierrätyksen kaikille PopSockets-tuotteille, niiden pakkauksille ja kaikkien tuotemerkkien puhelinkuorille ja -koteloille Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Saksassa. Työskentelemme myös parhaillaan ahkerasti lisätäksemme ympäristöystävällisten materiaalien määrää tuotteittemme valmistuksessa ja pakkauksissa, ja olemme edistyneet merkittävästi jäte- ja päästömäärien vähentämisessä.

collection banner image