VIIKONLOPUN TARJOUS - 20% alennus kustomoiduista tuotteista!

PopGrip Landing Page
UGC

Mikä on PopGrip?

Puhelimen pidike. Puhelinteline. Mahdollisuus esitellä tyyliäsi milloin vain, juuri niin kuin haluat. Voit jopa suunnitella oman mallisi!

Eivätkä ne ole ainoastaan puhelinta varten. Voit käyttää niitä tuomaan lisämukavuutta tabletin, e-lukulaitteen tai pelilaitteen käyttöön. Yhdessä PopMount-telineen kanssa ne kiinnittyvät lähes mihin tahansa pystysuoraan pintaan, kuten auton kojelautaan, peiliin, sängynreunaan, jääkaappiin ja seinään, joten voit katsella videoita kätevästi kädet vapaina.

Todellinen elämän mullistaja.
UGC

Mikä on PopTop?

PopTop on PopGripin tyyliosa. Voit nyt muuttaa PopGripisi tyyliä yläosaa vaihtamalla

Paina PopGrip kokoon ja kierrä 90 astetta mihin tahansa suuntaan, kunnes kuulet klikkauksen. Vaihda sitten yläosa tyyliisi sopivaksi! Kiinnitä se takaisin paikoilleen asettamalla kokoon painettu PopTop pidikkeeseen ja kääntämällä taas 90 astetta, kunnes kuulet klikkauksen.

Yhdistele, vaihtele, ja tee vaikutus.
UGCMiten se toimiiUGC
TUKEVA OTE

Vältä puhelimen pudottaminen

PopGrip takaa tukevan otteen puhelimestasi. Vihdoin tekstaat mukavasti liikkeessä yhdellä kädellä ja nappaat parhaat selfiet samalla, kun esittelet ainutlaatuista tyyliäsi.SIJOITA UUDELLEEN

Helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen

Haluatko vaihtaa PopGripin paikkaa? Se onnistuu. Seuraa vain näitä yksinkertaisia ohjeita:

  1. Paina PopGrip kokoon ja irrota se puhelimesta hitaasti luottokortin tai hammaslangan avulla
  2. Aktivoi geeli uudelleen huuhtelemalla se huoneenlämpöisellä vedellä. Anna kuivua 10 minuutin ajan (älä ylitä 15 minuuttia!)
  3. Puhdista puhelimesi takaosan pinta ja kiinnitä pidike uudelleen haluamaasi kohtaan


UGC
SOVITA TYYLIISI

Vaihda PopTop

PopGrip ei ole tavallinen puhelimen pidike. Voit vaihtaa tyyliäsi lennossa vaihtamalla PopTopiksi kutsumamme yläosan.

Jos haluat säväyttää, Luxe PopTop on täydellinen valinta. Pyritkö yksinkertaisuuteen? Valitse omasi yksivärisestä valikoimastamme.

Vaihtaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain painaa PopGrip kokoon, liu’uttaa sitä 90 astetta ja voilá, olet astunut aivan uuteen ulottuvuuteen.