Olipa kerran filosofian professori nimeltä David Barnett. Kuten useimmat filosofit, David eli uteliaisuuden ja innovaatioiden ohjaamaa elämää. Juuri nämä piirteet johtivat lopulta siihen, että hän loi ensimmäisen PopGripin liimaamalla puhelimensa takaosaan kaksi nappia. Tämän seurauksena PopSockets-tuotteista tuli maailmanlaajuinen sensaatio, ja PopGrip-pidikkeitä on myyty jo yli 165 miljoonaa kappaletta yli 68 eri maahan. PopGrip-pidikkeiden lisäksi valmistamme myös monia muita tuotteita, kuten PopTop-yläosia, PopWallet-kortinpidikkeitä ja jopa supernopeita puhelimen latureita. Kaikki nämä tekevät elämästäsi hieman helpompaa ja hauskempaa.

PopSockets on myös sitoutunut vaikuttamaan positiivisesti maailmaan. Yhtiön Poptivismi-hyväntekeväisyysohjelmassa on kyse juuri siitä. Sen jälkeen, kun ohjelma käynnistettiin vuonna 2018, PopSockets on lahjoittanut yli 3 miljoonan dollarin arvosta rahaa ja tuotteita erilaisille voittoa tavoittelemattomille järjestöille.

Voit ladata digitaalisen lehdistölle tarkoitetun sarjan täältä.

Korkearesoluutioiset logot voidaan ladata täältä.

Jos sinulla on lehdistöön liittyviä tiedusteluja (kuten pyyntöjä liittyen korkearesoluutioisiin kuviin, haastatteluihin, lehtien tekijätietoihin tai julkaisuihin) ota yhteys osoitteeseen pr_emea@popsockets.com.

Muihin kuin mediaan liittyviin kyselyihin, kuten asiakaspalvelukysymyksiin ja vaikuttajamarkkinoinnin yhteistyöpyyntöihin, ei vastata. Mutta älä huoli, voit silti ottaa meihin yhteyttä seuraavien linkkien avulla:

Asiakaspalvelu

Vaikuttajat