Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksille
Mikä on PopGrip? Lue lisää TÄSTÄ

PopSockets-hyvinvointituotteet


POPSOCKETS WELLNESS ESSENTIALS


Kun puhumme paremman olon ja ulkonäön tavoittelusta vuonna 2022, useimmat meistä ymmärtävät, että kokonaisuus ratkaisee.

Suuret elämäntapamuutokset, kuten uusimmat trendidieetit, kalorien laskeminen vaa’an kanssa taistellessa sekä loputtoman pitkät tunnit salilla tuottavat harvoin pysyvää tulosta. Sen sijaan tavoitteenamme ovat nyt pienet muutokset, joiden avulla näytämme paremmalta, tunnemme olomme pirteämmäksi ja liikumme ketterämmin.

Olipa kyseessä sitten urheilu, ravitsemus, lepo ja palautuminen tai mielen ja itsesi hoito – hyvinvoinnissa on kyse mielekkäistä parannuksista äärimmäisten muutosten sijaan.

Tässä mielessä puhelimemme voi olla sekä siunaus että kirous. Ruutuajan vähentäminen tekisi varmasti meille kaikille hyvää, mutta ehkä tärkeämpää on kuitenkin se, “miten” ja “mihin” puhelinta käytämme.

Huolimatta siitä, mihin päätät keskittyä vuonna 2022 – ohjatuista ulkoilmatreeneistä herkullisten reseptien kokeilemiseen keittiössä tai vain uusien rentoutumis- ja palautumiskeinojen löytämiseen – näin PopSockets voi tukea sinua hyvinvoinnin matkallasi tänä vuonna...


OSTA KOKOELMAN TUOTTEITAUGC

Liikunta

Erilaiset kotitreenisovellukset ovat nyt suositumpia kuin koskaan, mutta HIIT-ohjaajasi tai kuntonyrkkeilytuntisi seuraaminen samalla, kun heiveröisesti tuettu puhelimesi kaatuilee jatkuvasti, voi todella pilata keskittymisen.

Ratkaisu? PopGripin avulla tuet laitteesi tukevasti mille tahansa alustalle ja seuraat tuntia missä vain.

Voit myös viedä katselun (kirjaimellisesti) uudelle tasolle yhdistämällä PopGripisi PopMount 2 Flexiin, joka kiertyy lähes minkä tahansa esineen ympärille ja mahdollistaa ultimaattiset katselukulmat.

UGC

Ravitsemus

Syömällämme ruualla on suuri vaikutus siihen, miltä näytämme, miltä meistä tuntuu ja miten suoriudumme. Onneksi internet on tulvillaan herkullisia ja terveellisiä reseptejä, joita voimme jakaa – tai jopa kokata livenä TikTokissa – mutta ongelmaksi muodostuu puhelimen asettelu, niin että voit seurata reseptiä kuorruttamatta sitä vahingossa eri ainesosilla.

PopGripin kanssa keittiösi on yhtäkkiä täynnä mahdollisia paikkoja, joihin voit asettaa puhelimesi ja seurata reseptiä. Jos haluat olla täysin varma, että puhelimesi säilyy turvassa, suosittelemme PopGripin yhdistämistä PopMount 2 Multi-Surface -telineeseen, joka soveltuu täydellisesti kiinnitettäväksi lähes kaikille keittiön pinnoille.

UGC

Lepää ja palaudu

Olemme varmasti kaikki tietoisia hyvien yöunien tärkeydestä, mutta työn, harrastusten ja sosiaalisen elämän tasapainottelun keskellä tuntuu kuitenkin usein siltä, että päivässä ei yksinkertaisesti ole riittävästi tunteja. Unen määrä ja laatu ei vaikuta ainoastaan mielialaamme, vaan myös keskittymiskykyymme ja jopa ruokavalioomme!

Jos tykkäät lukea tai katsella videoita ennen nukahtamista, muista kytkeä sinisen valon suodatin päälle. PopGripiä käyttäessäsi voit myös pidellä puhelintasi mukavasti yhdellä kädellä tai tukea sen sängylle ja katsella videoita chillisti – enää et pudota puhelinta nuokkuessa naamallesi!

UGC

Self care

Viimeisimmät koronasulkujen ja rajoitusten täyteiset vuodet ovat olleet sekä hämmentäviä että tunnepitoisia, ja täten ne ovat vaikuttaneet monien mielenterveyteen.

Kun rajat koulun tai työpaikan ja kodin välillä hämärtyvät entisestään, on ensisijaisen tärkeää, että huolehdimme mielenterveydestämme etsimällä tapoja irrottautua töistä ja luomalla rauhallisia hetkiä palautumiseen.

Ohjattuja meditaatioita tai joogatunteja tarjoavat sovellukset voivat auttaa, mutta tunnin seuraaminen puhelimesta voi olla hankalaa – varsinkin jos asentona on ‘alaspäin katsova koira’.

Kun asetat PopGrippisi PopMount 2 Car & Desk -telineeseen, selviydyt haastavimmastakin vinyāsasta tai kasvatat mielenrauhaasi syvällisellä itsetutkiskelulla.

#CHICCREW

Lisää ideoita ja inspiraatiota

UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC