Ryhdy

PopSockets Brändilähettilääksi

Popsockets

Liity #POPCOLLECTIVE tiimiin


Me PopSocketsilla etsimme jatkuvasti uusia potentiaalisia brändilähettiläitä.

Sen lisäksi, että valmistamme upeita tuotteita puhelimille, olemme sitoutuneet tekemään maailmasta paremman paikan lisäämällä kasvipohjaisten materiaalien käyttöä ja tukemalla erilaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä ympäri maailmaa.

Oletpa sitten vasta löytänyt PopSocketsin, haluat auttaa meitä muuttamaan maailmaa parempaan suuntaan, tai olet vain kiinnostunut kokeilemaan uusimpia tuotteitamme, haluamme sinun liittyvän #PopCollective tiimiin!

Mistä on kyse?


Liittymällä #PopCollective jäseneksi sinusta tulee osa PopSocketsin eksklusiivista brändilähettiläsohjelmaa. Tämä on erittäin nopea ja helppo hakemus, ja kun olet mukana, pääset suorittamaan tehtäviä ja keräämään palkintoja.

Kenelle se sopii?


Aivan kenelle tahansa! PopSocketsin fanit, kuumimmista tuotteista kiinnostuneet inlfuensserit, sisällöntuottajat ja kaikki, jotka etsivät uusia haasteita - täytä hakemus ja tule mukaan!

Mikä on tavoitteemme?


Haluamme sinun levittävän rakkauttasi PopSocketsia ja tukemiamme hyväntekeväisyysjärjestöjä kohtaan omilla kanavillasi, jotta voimme yhdessä tehdä maailmasta paremman paikan kaikille!

Edut


Sen lisäksi, että pääset käsiksi osaan kaikkein halutuimmista PopSockets-malleista, #PopCollective tiimi saa uudet tuotteet ensimmäisten joukossa, lahjakortteja sivustollemme, brändilähettiläiden omia tarjouksia ja jopa rahapalkintoja.


Tykkäämme myös jakaa sisältöäsi verkkosivustollamme ja somekanavissamme. Viime vuonna jaoimme jopa videoita, joita brändilähettiläämme kuvasivat ikonisista Lontoon rakennuksista, joten sisältösi voi todellakin päästä pitkälle!

Brändilähettiläämme kertovat:


"Popsocketsin brändilähettiläänä oleminen on ihanaa. Tämä yhteisö on niin positiivinen ja kannustava!”

Olivia Hucker (Iso-Britannia)


”Olen todella otettu, että olen yksi meistä harvoista miehistä. PopSocketsin tuotteet ovat todellisia uranuurtajia. Käytän ja vaihtelen niitä päivittäin.”

Gustav Mustapha (Saksa)


”Rakastan tätä yhteisöä - se on kuin iso perhe.”

Roberta Pavone (Italia)


”Olen aivan koukussa PopSockets-brändilähettiläsohjelmaan!”

Janneke van Grinsven (Alankomaat)


”Olen kiitollinen kumppanuudesta PopSocketsin kanssa. Yksi harvoista brändeistä, jotka tukevat minua uutena sisällöntuottajana.”

Mégane Hajlaoui (Ranska)

Miten homma toimii

Tee hakemus


Lataa kumppanimme Brandbassadorin sovellus. Täytä Popsocketsin superhelppo brändilähettiläshakemus

Suorita tehtäviä


Lisäämme Brandbassador-sovellukseen joka viikko uusia tehtäviä, joita voit suorittaa milloin tahansa.

Lunasta palkintosi


Saat suorittamistasi tehtävistä palkintoja, kuten VIP-pisteitä, lahjakortteja, rahaa sekä uusia tuotteitamme ensimmäisten joukossa!

Haluamme sinut!


Aivan kuka tahansa voi hakea #PopCollective jäseneksi ja liittyä Popsocketsin kasvavaan brändilähettiläiden tiimiin - odotamme innolla että saamme tavata sinut!