Yleiset Sopimusehdot


Myyntiehdot (”Ehdot”)


YLEISTÄ

Tästä verkkosivustosta vastaa PopSockets Europe BV. Se on Alankomaiden lakien mukaisesti toimiva yhtiö, jonka rekisteröintitunnus on 66735963 ja jonka virallinen osoite ja ALV-numero ovat: 

PopSockets Europe B.V
Stadionstraat 11-c-10,
4815NC Breda, NL

NL 8566.78.314.B.01
 

Verkkokauppaamme https://www.popsockets.fi/ ylläpitää salesforce.com inc., Salesforce Tower, 415 Mission Street, 3rd Floor, San Francisco, CA 94105, Main: 1-800-NO-SOFTWARE. He tarjoavat meille verkkokauppa-alustan, jonka kautta voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme.

Kaikkialla tässä sivustossa ”me” taivutusmuotoineen tarkoittaa PopSocketsia. PopSockets tarjoaa tämän verkkosivuston ja kaikki sen kautta sinulle, käyttäjälle tarjottavat tiedot, työkalut ja palvelut sillä edellytyksellä, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

”Sinä” taivutusmuotoineen tarkoittaa henkilöä, joka käyttää sivustoa tuotteiden ostamiseen meiltä. 

”Tuotteet” tarkoittaa popsockets tuotteita ja muita tuotteita, jotka ovat myynnissä verkkosivuston kautta. Nämä tuotteet ovat (i) Popsockets puhelinpidikkeitä ja -telineitä, ja (ii) lisätarvikkeita, kuten puhelimen kuoria, korttikoteloita ja muita vastaavia tuotteita. Tuotteet voi joko valita verkkosivustolta tai niitä voi räätälöidä lataamalla haluamansa kuvan ja valitsemalla popsockets tuotteeen  ala- ja yläosaan haluamansa värit. Hyväksymällä nämä ehdot vakuutat, että sinulla on kaikki tarvittavat oikeudet ja luvat kuvan lataamiseen ja siihen, että käytämme kuvaa sinulle lähetettävän Tuotteen luomiseen ja toimittamiseen sinulle.

Hyväksymällä nämä ehdot sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja (”Ehdot”), mukaan lukien tässä mainitut ja hyperlinkin kautta saatavilla olevat lisäehdot. 

 

OSA 1 - YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden kieltäytyä myymästä Tuotteita, jos meillä on siihen perusteltu syy. 

Hyväksymällä nämä Ehdot vakuutat, että toimit yksityishenkilönä eikä toiminnallasi ole ammatillisia, kaupallisia tai teollisia tarkoituksia. 

 Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot on lisätty vain selkeyden vuoksi, eivätkä ne rajoita näitä Ehtoja tai muuten vaikuta niihin.

 

OSA 2 - TUOTTEET 

2.1 Tietyt Tuotteet tai palvelut voivat olla saatavissa ainoastaan verkkosivuston kautta. Näiden Tuotteiden tai palveluiden määrä voi olla rajoitettu. Jos Tuotteet loppuvat varastosta, niitä ei pysty enää tilaamaan.  

Olemme pyrkineet kaikin keinoin esittämään Tuotteidemme värit ja kuvat verkkokaupassa mahdollisimman totuudenmukaisina. Emme kuitenkaan voi taata, että tietokoneesi näyttö toistaa värit tarkasti.

Pidätämme oikeuden tapauskohtaisesti rajoittaa Tuotteiden tai palveluiden myyntiä henkilölle, jos meillä on siihen perusteltu syy. Pidätämme oikeuden rajoittaa minkä tahansa tarjoamamme Tuotteen tai palvelun myyntimäärää. 

Voimme tehdä kaikkiin Tuotteiden kuvauksiin ja hintoihin muutoksia oman harkintamme mukaan milloin tahansa ilmoittamatta siitä etukäteen. Pidätämme oikeuden poistaa myynnistä minkä tahansa Tuotteen milloin tahansa. Tuotteet, jotka ovat ostettavassa tilauksentekohetkellä, ovat saatavillaa verkkosivustossa kulloinkin kerrottujen ehtojen mukaisesti. 

Emme takaa, että minkään ostamasi tai hankkimasi Tuotteen, palvelun, tiedon tai muun materiaalin laatu on odotustesi mukainen, jollei sitä ole määritelty sinun ja PopSocketsin välisessä myyntisopimuksessa. Tämä ei vaikuta jäljempänä kohdassa 8 esitettyihin takuuehtoihin. 

2.2 Räätälöidyt Tuotteet. Voit halutessasi luoda omia räätälöityjä Tuotteita verkkosivustossamme napsauttamalla ”Luo omasi” -välilehteä ja lataamalla logon, valokuvan, muotoilun tai muun luovan työn (jäljempänä ”Räätälöity sisältö”), joka voi olla voimassa olevan immateriaalioikeuksia koskevan lainsäädännön suojaamaa (esim. tekijäoikeus tai tavaramerkki). Jotta voimme valmistaa tilaamasi Tuotteet, sinun on annettava meille maailmanlaajuinen yksinoikeudeton, siirtokelpoinen ja korvaukseton oikeus käyttää, jäljentää ja mukauttaa Räätälöityä sisältöä PopSockets tuotantoprosessien vaatimusten mukaisesti. Oikeuden voimassaolo päättyy, kun Tuotteet on toimitettu.

 

OSA 3 - HINNAT JA MAKSAMINEN

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman etukäteisilmoitusta. Ostoksesi hinta on hinta, joka näkyy verkkosivustolla tilaushetkellä. 

Euroopan verkkosivustostamme ostettujen Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroina (€) (EUR). Hintaan sisältyy ALV ja muut voimassa olevat verot kulloisenkin verokannan mukaisesti. Myös toimituskulut sisältyvät maksettavaan kokonaishintaan. 

Tuotteiden mahdolliset maksutavat ilmoitetaan verkkosivustolla tilaamisen yhteydessä. 

 

OSA 4 - TILAUKSET 

Kun teet tilauksen verkkosivustollamme, lue ja tarkista kaikki tiedot tarkasti ennen tilauksen lähettämistä. Sinulla on oikeus tarkistaa tietosi ja täydentää niitä ennen sopimuksen solmimista. 

Pidätämme oikeuden kieltäytyä tekemästäsi tilauksesta, jos meillä on siihen perusteltu syy. 

Jos teemme muutoksia tilaukseen tai peruutamme sen, pyrimme ilmoittamaan siitä tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai toimitusosoitteeseen/puhelinnumeroon. Tämä ei vaikuta sinun oikeuksiisi saada korvauksia tai peruutusoikeuteesi. 

Pidätämme oikeuden rajoittaa jälleenmyyjien tai jakelijoiden tilauksia tai estää ne. Maksutapahtumasta voidaan periä lisämaksu pankkipalvelusopimuksesi mukaisesti.

Sitoudut antamaan oikeat, täydelliset ja tarkat maksu- ja tilitiedot kaikkia kaupassamme tekemiäsi ostoksia varten. Sitoudut viipymättä päivittämään tilitietosi ja muut tietosi, mukaan lukien sähköpostisoitteesi sekä luottokorttisi numeron ja viimeisen voimassaolopäivän, jotta voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

 

OSA 5 - TOIMITUS 

Toimitamme Tuotteita Euroopaan. Toimitusaika ilmoitetaan sähköpostitse lähetettävässä tilausvahvistuksessa, ja se on enintään 15 päivän kuluttua tilauspäivästä. 

Tuotteet toimitetaan maksua vastaan valitsemallasi toimitustavalla. Käytettävissä olevat toimitustavat ilmoitetaan verkkosivustossamme ennen ostamista. Huomaa, että ilmoitetut toimitusajat ovat arvioita. Tarkka toimitusaika ilmoitetaan sinulle toimitusvahvistusviestissä. 

Tuote katsotaan toimitetuksi, kun se on toimitettu tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Vastuu Tuotteesta siirtyy sinulle, kun sinä tai nimeämäsi muu osapuoli kuin käyttämämme kuljetusliike ottaa Tuotteen fyysisesti haltuunsa.

Jos emme pysty toimittamaan Tuotteita sinulle tilausvahvistusviestissä ilmoitettuna päivänä emmekä viiden (5) arkipäivän kuluessa alkuperäisestä toimituspäivästä, sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ilmoittamalla siitä kirjatulla kirjeellä tai sähköpostitse tämän sivun alareunassa olevien yhteystietojen mukaisesti. Sopimus katsotaan peruutetuksi sinä päivänä, kun saamme tiedon peruutuksesta, jollemme ennen sitä ole toimittaneet Tuotteita.

 

OSA 6 - PALAUTUKSET JA PERUUTUS

Sinulla on lakisääteinen oikeus syytä ilmoittamatta peruuttaa kanssamme tehty myyntisopimus ja palauttaa Tuotteet 14 päivän kuluessa kyseisten Tuotteiden toimituspäivästä (päivästä, jolloin sinä tai nimeämäsi muu osapuoli kuin käyttämämme kuljetusliike on ottanut Tuotteen fyysisesti haltuunsa). Olemme oma-aloitteisesti pidentäneet tätä aikaa 30 päivään. 

Kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n 3 kohdan mukaan palautusoikeus ei koske vaatimustesi mukaisesti tehtyjä Räätälöityjä tuotteita. 

Jos haluat käyttää palautusoikeuttasi, sinun on tehtävä päätöksestäsi meille selkeä ilmoitus seuraavasti:

 

Voit käyttää palauttamiseen seuraavaa lomaketta (ei pakollinen). 

 

Peruutuslomake

 

Vastaanottaja PopSockets Returns / Service Logistics B.V., 10 Newtonweg, 5928 PN Venlo, Netherlands, tai cs@popsockets.com ].

 

Minä/Me [*] ilmoitamme täten peruuttavani/peruuttavamme [*] seuraavien tuotteiden myyntiä / seuraavien palveluiden toimittamista [*] koskevan sopimuksen/sopimuksemme [*].

Tuotteet on tilattu [*]/ Palvelut on vastaanotettu [*]

Asiakkaan/asiakkaiden nimet

Asiakkaan/asiakkaiden osoite/osoitteet

Asiakkaan/asiakkaiden allekirjoitus (vain, jos lomake toimitetaan paperimuodossa)

Päivämäärä

[*] Poista tarpeeton

 

Palauttamisen määräajan vuoksi peruutusilmoitus on lähetettävä ennen peruutusajan päättymistä

 

Jos haluat käyttää palautusoikeuttasi, Tuotteet on palautettava viipymättä, viimeistään 14 päivän kuluttua ilmoituksestasi, osoitteeseen Service Logistics B.V., Attn: PopSockets Returns, 10 Newtonweg, 5928 PN Venlo, Netherlands. 

Vastaat itse Tuotteiden palautuskustannuksista. 

Jos käytät lakisääteistä palautusoikeuttasi, hyvitämme sinulle Tuotteiden hinnan ja toimituskustannukset (lukuun ottamatta mahdollisesti valitsemastasi muusta kuin vakiotoimituksesta aiheutuneita lisäkustannuksia) viipymättä, viimeistään 14 päivän kuluttua siitä päivästä, kun saimme tietää tilauksesi peruuttamisesta. Edellä kerrotun sitä rajoittamatta meillä on oikeus pidättäytyä hyvityksestä, kunnes olemme vastanottaneet Tuotteet tai saaneet todistuksen Tuotteiden lähettämisestä sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin. Maksamme hyvityksen käyttäen samaa maksutapaa, jota olet käyttänyt alkuperäisessä maksussa. Sinulta ei missään tapauksessa peritä maksua tästä hyvittämisestä.

Huomaa, että palautusoikeudesta huolimatta sinulla on myös oikeus peruuttaa tilauksesi yhden (1) tunnin kuluessa ostamisesta lomakkeella, joka on saatavissa osoitteessa https://popsocketsfinland.zendesk.com/hc/en-us/requests/new. Tässä tapauksessa emme käsittele tilaustasi eikä Tuotteita toimiteta sinulle. 

 

OSA 7 - HENKILÖTIEDOT

Verkkokauppamme kautta lähettämiäsi tietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti. Tietosuojaselosteemme on nähtävissä täällä: https://www.popsockets.fi/pages/website-privacy-policy.html?lang=fi_FI.

 

OSA 8 - TAKUUT

Lakisääteinen virhevastuu

Olemme vastuussa kaikista Tuotteissa ilmenevistä virheistä Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti.  

Takuu

Jos Tuotteessa ilmenee virhe kahden vuoden aikana Tuotteen toimittamisesta, sinulla on oikeus vaatia meitä 

(a) saattamaan hankittu tuote virheettömäksi joko korjaamalla virhe tai toimittamalla virheetön tuote siten, ettei sinulle aiheudu siitä kustannuksia (kuluttajansuojalain 5 luku 18 §); tai

(b) alentamaan tuotteen hintaa virhettä vastaavasti tai purkamaan kaupan (kuluttajansuojalain 5 luku 19 §).

Voimme kuitenkin kieltäytyä toimimasta haluamallasi tavalla, jos siitä aiheutuisi meille kohtuuttomia kustannuksia muuhun tapaan verrattuna ottaen huomioon Tuotteen arvo ja virheen vakavuus. 

Mikäli virhe ilmenee 24 kuukauden sisällä Tuotteen toimittamisesta, Tuotteen oletetaan olleen virheellinen. 

Sinun tulee ilmoittaa meille tuotteen virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun havaitsit virheen. Virheilmoituksen voi tehdä kuitenkin aina kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta.

Takuu ei rajoita kuluttajansuojalaissa tarkoitettua myyjän virhevastuuta.

 

OSA 9 - KORVAUSVASTUU

Me emme ole eivätkä johtajamme toimihenkilömme, työntekijämme, tytäryhtiömme, edustajamme, alihankkijamme, harjoittelijamme, tavarantoimittajamme, palveluntarjoajamme tai lisenssinhaltijamme ole vastuussa tappioista tai vahingoista, jotka 

(i) eivät olleet osapuolten ennakoitavissa sopimuksentekohetkellä, jollei vahinko ole seurausta meidän tahallisesta toiminnastamme tai törkeästä huolimattomuudestamme

(ii) eivät ole seurausta siitä, että olemme rikkoneet lakia tai sopimusehtoja 

(iii) ovat välillisiä vahinkoja 

(iv) ovat seurausta ylivoimaisesta esteestä (force majeure). 

Emme sulje pois tai rajoita korvausvastuutamme millään tavoin tilanteissa, joissa se olisi lain vastaista, esimerkiksi jos tappion tai vahingon aiheuttaja on tahallinen toimintamme tai törkeä laiminlyöntimme. Mikään näissä Ehdoissa sanottu ei rajoita tai poista oikeuksiasi kuluttajana.

 

OSA 10 - VASTUUNJAKO JA LATAAMASI MATERIAALI

Sitoudut korvaamaan PoSockets Europe BV:lle, emoyhtiöllemme, tytäryhtiöillemme, osakkuusyhtiöillemme, kumppaneillemme, toimihenkilöillemme, johtajillemme, edustajillemme, lisenssinhaltijoillemme, palveluntarjoajillemme, tavarantoimittajillemme, harjoittelijoillemme ja työntekijöillemme kaikki kolmannen osapuolen vaatimuksista johtuvat vahingonkorvaukset ja kulut, mukaan lukien kohtuulliset asianajajokulut, jotka ovat seurausta Sinun näiden Ehtojen tai niissä viitattujen-  asiakirjojen tai lakien  rikkomuksesta tai kolmannen osapuolen oikeuksia loukkaavasta toimesta. Sitoudut myös suojaamaan mainittuja tahoja tällaisilta vaateilta ja avustamaan puolustautumisessa niitä vastaan.

Vastaat siitä, että sinulla on kaikki tarvittavat oikeudet lataamaasi sisältöön ja että lataamasi sisältö ei riko kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, mallioikeuksia, liikesalaisuuksia tai muita immateriaalioikeuksia, yksityisyyden suojaa tai muita kolmannen osapuolen oikeuksia.

Lisäksi vastaat siitä, että lataamasi sisältö ei riko sovellettavaa lakia sekä erityisesti siitä, että se ei sisällä perustuslain vastaisten organisaatioiden symboleja. Vastaat myös siitä, että lataamasi sisältö ei ole petollista, uhkaavaa, loukkaavaa, vihamielistä, säädytöntä ja että se ei loukkaa kolmannen osapuolen kunniaa eikä ole sekoitettavissa kolmannen osapuolen tuotteisiin tai tavaramerkkeihin.

Jos kolmas osapuoli esittää vaatimuksia meitä, työntekijöitämme tai edustajiamme kohtaan liittyen tämän sopimuksen mukaiseen toimintaamme ja johtuen siitä, että olet rikkonut näitä ehtoja, mitä tahansa lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia, sinun on korvattava meille kaikki tästä aiheutuvat vahingot ja kohtuulliset kustannukset, mukaan lukien oikeudellisen puolustuksen kustannukset.

 

OSA 11 - SOPIMUSEHTOJEN ERILLISYYS

Jos jokin näissä Ehdoissa mainituista ehdoista osoittautuu laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tällainen ehto säilyy edelleen voimassa siinä määrin kuin se voimassa olevien lakien mukaan on mahdollista. Pätemätön ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan muista ehdoista erilliseksi. Tällainen tilanne ei vaikuta muiden ehtojen voimassaoloon tai täytäntöönpanokelpoisuuteen.

 

OSA 12 - SOPIMUKSEN PÄÄTTYMINEN

Sopimuksen päättyminen ei vaikuta oikeuksiimme maksusuorituksin, joihin olemme sopimuksen nojalla oikeutettuja.

 

OSA 13 - KOKO SOPIMUS

Jos emme toteuta tai pane täytäntöön jotakin näiden Ehtojen antamaa oikeutta tai ehtoa, se ei ole osoitus luopumisesta tästä oikeudesta tai ehdosta. 

Nämä Ehdot muodostavat sinun ja meidän välisen sopimuksen kokonaisuudessaan ja säätelevät sitä, miten voit käyttää verkkosivustoamme ja tehdä hankintoja verkkosivustollamme. Ne syrjäyttävät mahdolliset sinun ja meidän väliset aiemmat suulliset tai kirjalliset sopimukset, ja ehdotukset.
 

OSA 14 - RIIDAT

Pyrimme käsittelemään kaikki riidat kanssasi nopeasti ja tehokkaasti.

Jos et ole tyytyväinen johonkin toimitettuun Tuotteeseen, asiakaskokemukseesi tai johonkin muuhun asiaan, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen cs@popsockets.com tai osoitteessa https://popsocketsfinland.zendesk.com/hc/en-us/requests/new saatavissa olevalla yhteydenottolomakkeella napsauttamalla ”Lähetä pyyntölomake".

Jos emme pysty ratkaisemaan kiistaa tai erimielisyyttä kanssasi sisäisen valituskäsittelyprosessimme kautta, ilmoitamme asiasta sinulle ja annamme tietyt lain edellyttämät tiedot vaihtoehtoisista riitojen ratkaisumahdollisuuksista, mukaan lukien jäljempänä annetut yhteystiedot. 

Tällaisessa tapauksessa, tai jos et ole tyytyväinen sisäisen valituskäsittelypalvelumme tuottamaan ratkaisuun, voit kuluttaja-asiakkaana ottaa yhteyttä Kilpailu- ja kuluttajavirastoon (www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta) tai pyytää suositusta Kilpailu- ja kuluttajaviraston Kuluttajariitalautakunnalta (www.kuluttajariita.fi). EU-maiden, Norjan ja Islannin asukkaat voivat myös ottaa yhteyttä asuinmaansa Euroopan kuluttajakeskukseen tai viedä riita-asiansa vaihtoehtoisen ratkaisuelimen ratkaistavaksi Verkkovälitteinen riidanratkaisun kautta osoitteessa http://ec.europa.eu/odr. Käytä tässä asiassa sähköpostisoitettamme cs@popsockets.com

 

OSA 15 - SOVELLETTAVA OIKEUS JA TOIMIVALTAINEN TUOMIOISTUIN

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakeja.

Kuluttajat voivat myös nostaa kanteen kotipaikkakuntansa oikeusistuimessa.

 

OSA 13 - YHTEYSTIEDOT

Näitä Ehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen cs@popsockets.com tai täyttämällä pyyntölomakkeen osoitteessa https://popsocketsfinland.zendesk.com/hc/en-us/requests/new

 

 


Palveluehdot (”Ehdot”)


YLEISTÄ

Tätä verkkosivustoa ylläpitää PopSockets Europe BV. Se on Alankomaiden lakien mukaisesti toimiva yhtiö, jonka rekisteröintitunnus on 66735963 ja jonka virallinen osoite ja ALV-numero ovat: 

PopSockets Europe B.V
Stadionstraat 11-c-10,
4815NC Breda, NL

NL 8566.78.314.B.01

Kaikkialla tässä sivustossa ”me” taivutusmuotoineen tarkoittaa yllä mainittua yhtiötä. PopSockets tarjoaa tämän verkkosivuston ja kaikki sen kautta sinulle tarjottavat tiedot, työkalut ja palvelut käyttäjälle, sillä edellytyksellä, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

”Sinä” taivutusmuotoineen tarkoittaa henkilöä, joka käyttää Palveluitamme ja sivustoa Tuotteiden ostamiseen meiltä ja Palveluitamme.

”Tuotteet” tarkoittaa Popsockets tuotteita ja muita tuotteita, jotka ovat myynnissä verkkosivuston kautta. Nämä tuotteet ovat (i) Popsockets puhelinpidikkeitä ja telineitä, ja (ii) lisätarvikkeita, kuten puhelimen kuoria, korttikoteloita ja muita vastaavia tuotteita.

”Palvelu” tarkoittaa pääsyä verkkosivustoomme ja sen kautta ilmaiseksi tai maksua vastaan tarjoamiimme palveluihin.  

Hyväksymällä nämä ehdot sitoudut käyttäessäsi Palvelua noudattamaan seuraavia ehtoja (”Ehdot”), mukaan lukien Ehdoissa viitatut ja hyperlinkin kautta saatavilla  olevat lisäehdot. Jos et hyväksy kaikkia näissä Ehdoissa mainittuja ehtoja, et voi käyttää tätä verkkosivustoa tai Palveluita. Ehdot koskevat myös verkkokauppaan mahdollisesti lisättäviä uusia ominaisuuksia tai työkaluja. Voit lukea Ehtojen uusimman version milloin tahansa tältä sivulta. Pidätämme oikeuden päivittää tai muuttaa mitä tahansa näiden Ehtojen osaa tai korvata sen uudella, jos ilmoitamme siitä sinulle etukäteen julkaisemalla päivitykset ja/tai muutokset verkkosivustossamme ja ilmoittamalla sinulle päivämäärän, jolloin nämä muutokset tulevat voimaan. Sinun on säännöllisesti käytävä tällä sivulla tarkistamassa mahdolliset muutokset. Verkkosivuston käytön jatkaminen muutosten voimaantulon jälkeen on osoitus muutosten hyväksymisestä.

 

OSA 1 - VERKKOKAUPAN EHDOT

Hyväksymällä nämä Ehdot vakuutat, että olet kotimaasii säädösten mukaisesti täysi-ikäinen tai että olet kotimaasi säädösten mukaisesti täysi-ikäinen ja olet antanut alaikäisille huollettavillesi luvan käyttää tätä sivustoa.

Et saa käyttää Tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen etkä rikkoa sovellettavia lakeja (tekijänoikeuslait mukaan lukien) Tuotetta käyttäessäsi. 

Et saa välittää mitään matoja, viruksia tai muuta haittakoodia. 

Jos rikot jotakin näistä Ehdoista, lopetamme heti Palveluiden tarjoamisen sinulle.

Jos ostat jotakin verkkosivustolta, ostokseen sovelletaan näiden Palveluehtojen lisäksi Myyntiehtoja. Jos näiden ehtojen välillä on ristiriitaisuuksia, Myyntiehtoja sovelletaan ensisijaisesti.

 

OSA 2 - YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden kieltäytyä Palvelun toimittamisesta, jos meillä on siihen perusteltu syy. 

Hyväksymällä nämä Ehdot vakuutat, että toimit yksityishenkilönä eikä toiminnallasi ole ammatillisia, kaupallisia tai teollisia tarkoituksia. 

Sitoudut siihen, ettet monista, jäljennä, kopioi, myy, jälleenmyy tai hyödynnä mitään Palvelun osaa tai käyttöoikeutta Palveluun ta sitä verkkosivustoa, jonka kautta Palvelua käytetään, ilman kirjallisesti antamaamme nimenomaista suostumusta. Näissä Ehdoissa käytetyt otsikot on lisätty vain selkeyden vuoksi eivätkä ne rajoita näitä Ehtoja tai muuten vaikuta niihin.

 

OSA 3 - TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA TÄSMÄLLISYYS

 Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään sivuston tietoja. Hyväksyt sen, että sivustoon tehtyjen muutosten valvonta on sinun vastuullasi.

 

OSA 4 - PALVELUUN JA HINTOIHIN TEHTÄVÄT MUUTOKSET

Tuotteittemme hinnat voivat muuttua ilman etukäteisilmoitusta. Soveltuva hinta on se hinta, joka näkyy verkkosivustolla tilaushetkellä. Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa Palvelua (tai jotakin sen osaa tai sisältöä) tai keskeyttää sen tarjoamisen ilman etukäteisilmoitusta. Emme ole korvausvastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle mistään muutoksista, hintamuutoksista tai Palvelun keskeyttämisestä tai lopettamisista, jos toteutamme kaikki meiltä tekemäsi tilaukset, jotka olemme hyväksyneet.

 

OSA 5 - TUOTTEET TAI PALVELUT (soveltuvin osin)

Olemme pyrkineet kaikin keinoin esittämään Tuotteidemme värit ja kuvat verkkokaupassa mahdollisimman totuudenmukaisina. Emme kuitenkaan voi taata, että tietokoneesi näyttö toistaa värit tarkasti.

Pidätämme oikeuden tapauskohtaisesti rajoittaa Tuotteiden tai Palveluiden myyntiä henkilölle, jos meillä on siihen perusteltu syy. Pidätämme oikeuden rajoittaa minkä tahansa tarjoamamme Tuotteen tai Palvelun myyntimäärää. 

 

OSA 6 - RÄÄTÄLÖITÄVÄT TUOTTEET

Voit halutessasi luoda omia räätälöityjä Tuotteita verkkosivustossamme napsauttamalla ”Luo omasi” -välilehteä ja lataamalla logon, valokuvan, muotoilun tai muun luovan työn (jäljempänä ”Räätälöity sisältö”), joka voi olla voimassa olevan immateriaalioikeuksia koskevan lainsäädännön suojaamaa (esim. tekijäoikeus tai tavaramerkki). 

Jotta voimme valmistaa tilaamasi Tuotteet, sinun on annettava meille maailmanlaajuinen yksinoikeudeton, siirtokelpoinen ja korvaukseton oikeus käyttää, jäljentää ja mukauttaa Räätälöityä sisältöä PopSockets tuotantoprosessien vaatimusten mukaisesti. Oikeuden voimassaolo päättyy, kun Tuotteet on toimitettu. 

 

OSA 7 - VALINNAISET TYÖKALUT

Voimme tarjota käyttöösi kolmannen osapuolen toimittamia työkaluja, joita emme seuraa ja joihin meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa. Hyväksyt sen, että tarjoamme tällaiset työkalut käyttöösi ”sellaisena kuin se on” ja ”siten kuin se on käytettävissä” ilman mitään takuita, ehtoja tai suosituksia. Jos emme ole rikkoneet sopimusten tai lakien meille asettamia velvoitteita, emme ole missään korvausvastuussa kolmannen osapuolen toimittamiin työkaluihin liittyvistä tai niistä aiheutuneista seikoista. Kaikki sivuston kautta tarjottujen valinnaisten työkalujen käyttö on omalla vastuullasi ja oman harkintasi varassa. Tutustu työkaluja tarjoavien kolmansien osapuolten käyttöehtoihin ja varmista, että tunnet ne. 

Voimme myös jatkossa tarjota uusia Palveluita ja/tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja apukeinojen julkaiseminen). Näitä Ehtoja sovelletaan myös tällaisiin uusiin ominaisuuksiin ja/tai Palveluihin.

 

OSA 8 - KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

Jossakin Palvelumme käytettävissä olevassa sisällössä, Tuotteessa tai palvelussa voi olla kolmannen osapuolen toimittamaa aineistoa. Tällä sivustolla olevat kolmannen osapuolen linkit voivat johtaa kolmannen osapuolen verkkosivustoihin, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme tarkasta tai arvioi kolmannen osapuolen aineistojen tai verkkosivustojen tai minkään muun kolmannen osapuolen aineiston, tuotteen tai palvelun sisältöä tai paikkansapitävyyttä emmekä anna sitä koskevia takuita tai ole vastuussa siitä. Jos emme ole rikkoneet sopimusten tai lakien meille asettamia velvoitteita, emme ole missään korvausvastuussa mistään haitasta tai vahingoista, jotka liittyvä kolmannen osapuolen verkkosivustoissa tehtyyn tuotteiden, palveluiden, resurssien tai sisällön ostamiseen tai käyttämiseen tai muuhun tällaiseen verkkosivustoon liittyvään tapahtumaan. Ennen minkään tapahtuman aloittamista on syytä tutustua huolellisesti tällaisen kolmannen osapuolen menettelytapoihin ja käytäntöihin ja varmistaa, että ymmärrät ne. Kolmannen osapuolen tuotteita koskevat valitukset, korvausvaatimukset, ongelmat ja kysymykset tulee osoittaa kyseiselle kolmannelle osapuolelle.

 

OSA 9 - KÄYTTÄJIEN KOMMENTIT, PALAUTE JA MUU LÄHETETTÄVÄ AINEISTO

Jos lähetät pyynnöstämme meille tiettyä aineistoa (esimerkiksi osallistut kilpailuun) tai lähetät meille pyytämättä ideoita, ehdotuksia, luonnoksia, suunnitelmia tai muuta aineistoa joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavalla (yhteisnimitys ”kommentit”), hyväksyt sen, että voimme milloin tahansa rajoituksetta ja korvauksetta muokata, kopioida, julkaista, jaella, kääntää ja muulla tavoin käyttää missä tahansa välineessä meille välittämiäsi kommentteja myynninedistämis- ja markkinointitarkoituksiin, verkkosivustossamme, sosiaalisessa mediassa (esimerkiksi Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa) ja sisällönjakoalustoissa (Youtube, Dailymotion ym.), sähköisissä mainospalkeissa ja sähköpostitse lähetettävissä kampanjaviesteissä, koko maailmassa ja lähettämääsi kommenttia koskevien immateriaalioikeuksien koko voimassaolon ajan. 

Meillä ei ole velvollisuutta (1) käsitellä mitään kommentteja luottamuksellisesti, (2) maksaa kommenteista mitään korvausta tai (3) vastata mihinkään kommenttiin. Voimme seurata, muokata tai poistaa kommentteja, joita pidämme lainvastaisina, loukkaavina, uhkaavina, herjaavina, solvaavina, pornografisina, siveettöminä tai muuten paheksuttavina tai jotka loukkavat jonkin tahon immateriaalioikeuksia tai näitä Ehtoja. 

Sitoudut siihen, etteivät kommenttisi loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, kuten tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksityisyyttä, henkilöllisyyden suojaa tai muuta henkilökohtaista oikeutta tai omistusoikeutta. Lisäksi sitoudut siihen, etteivät kommenttisi sisällä herjaavaa tai muuten lainvastaista, loukkaavaa tai siveetöntä aineistoa eivätkä ne sisällä tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat jollakin tavoin vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston käyttöön. Et saa käyttää tekaistuja sähköpostiosoitteita, esiintyä jonakin toisena henkilönä tai muulla tavoin antaa meille tai millekään kolmannelle osapuolelle harhauttavia tietoja kommenttiesi alkuperästä. Olet itse vastuussa esittämistäsi kommenteista ja niiden paikkansapitävyydestä. Emme ota mitään vastuuta emmekä ole missään korvausvastuussa sinun tai jonkin kolmannen osapuolen julkaisemista kommenteista.

 

OSA 10 - HENKILÖTIEDOT

Verkkokauppamme kautta lähettämiäsi tietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti. Tietosuojaseloste on nähtävissä täällä: https://www.popsockets.fi/pages/website-privacy-policy.html?lang=fi_FI.

 

OSA 11 - VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA PUUTTUVA TIEDOT

Sivustollamme tai Palvelussamme voi joskus olla tietoja, joissa on tuotetietoihin, hintoihin, kampanjoihin, tarjouksiin, Tuotteiden toimitusmaksuihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen liittyviä kirjoitusvirheitä. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet ja puuttuvat tiedot sekä muuttaa tai päivittää tietoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, jos jotkin Palvelussa tai jossakin siihen liittyvässä verkkosivustossa olevat tiedot ovat epätarkkoja. Tietoja, jotka olivat näkyvissä tilaushetkellä sovelletaan. Meillä ei ole mitään velvollisuutta päivittää, täydentää tai selventää mitään Palvelussa tai jossakin siihen liittyvässä verkkosivustossa olevia tietoja, hintatiedot mukaan lukien, jollei laki siihen velvoita tai tiedoissa ole virhe. Mitään ilmoitettua Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston päivityspäivämäärää ei pidä käsittää osoitukseksi siitä, että kaikki Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tiedot on silloin muutettu tai päivitetty.

 

OSA 12 - KIELLETTY KÄYTTÖ

Muiden näissä Ehdoissa määriteltyjen kieltojen lisäksi sivustoa tai sen sisältöä ei saa käyttää seuraaviin tarkoituksiin: (a) mihin tahansa lainvastaisiin tarkoituksiin, (b) muiden houkutteleminen tekemään lainvastaisia tekoja tai osallistumaan niihin, (c) kansainvälisten, kansallisten tai osavaltiokohtaisten asetusten, sääntöjen, lakien tai paikallisten määräysten rikkominen, (d) meidän immateriaalioikeuksiemme tai muiden tahojen immateriaalioikeuksien loukkaaminen, (e) ahdistelu, solvaaminen, loukkaaminen, vahingon tuottaminen, kunnian loukkaaminen, halventaminen, pelotteleminen tai syrjintä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen taustan, rodun, iän, kansallisuuden tai vammaisuuden takia, (f) virheellisten tai harhaanjohtavien tietojen lähettäminen, (g) virusten tai muun haittakoodin lataaminen tai lähettäminen, oli tarkoituksen sitten haitata Palvelun, siihen liittyvän verkkosivuston, jonkin muun verkkosivuston tai internetin toimintaa tai toimivuutta, (h) muiden ihmisten henkilötietojen kerääminen tai seuraaminen, (i) roskapostitus, tietojen kalastelu, sivustoharhautus, tietojenkalastelun pohjustaminen, hakurobottien käyttö tai tiedonharavointi, (j) mikä tahansa siveetön tai moraaliton tarkoitus sekä (k) Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai internetin tietoturvatoimintojen häiritseminen tai ohittaminen. Pidätämme oikeuden estää sinulta Palvelun tai siihen liittyvän sivuston käyttö, jos rikot jotakin näistä kiellettyä käyttöä koskevista säännöistä.

 

OSA 13 - IRTISANOUTUMINEN TAKUISTA

Emme takaa, että pystyt käyttämään Palvelua keskeytyksettä tai ajallaan.

Suostut siihen, että voimme joskus poistaa Palvelun käytöstä määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa sen täysin milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle. 

Palvelu ja kaikki sen kautta sinulle toimitettavat Tuotteet ja palvelut toimitetaan (jollemme muuta nimenomaisesti mainitse) ”sellaisena kuin ne ovat” ja ”siten kuin ne ovat käytettävissä” ilman minkäänlaisia takuita tai ehtoja. 

 

OSA 14 - KORVAUSVASTUU

Me emme ole eivätkä johtajamme toimihenkilömme, työntekijämme, tytäryhtiömme, edustajamme, alihankkijamme, harjoittelijamme, tavarantoimittajamme, palveluntarjoajamme tai lisenssinhaltijamme ole vastuussa tappioista tai vahingoista, jotka 

(i) eivät olleet osapuolten ennakoitavissa sopimuksentekohetkellä, jollei tappio ole seurausta meidän tahallisesta toiminnastamme tai törkeästä huolimattomuudestamme

(ii) eivät ole seurausta siitä, että olemme rikkoneet lakia tai sopimusehtoja 

(iii) ovat välillisiä vahinkoja 

(iv) ovat seurausta ylivoimaisesta esteestä (force majeure).

Emme sulje pois tai rajoita korvausvastuutamme millään tavoin tilanteissa, joissa se olisi lain vastaista, esimerkiksi jos tappio tai vahinko aiheutuu tahallisesta toiminnastamme tai törkeästä huolimattomuudestamme.  Mikään näissä Ehdoissa sanottu ei rajoita tai poista oikeuksiasi kuluttajana.

 

OSA 15 - VASTUUNJAKO

Sitoudut korvaamaan PoSockets Europe BV:lle,emoyhtiöllemme, tytäryhtiöillemme, osakkuusyhtiöillemme, kumppaneillemme, toimihenkilöillemme, johtajillemme, edustajillemme, lisenssinhaltijoillemme, palveluntarjoajillemme, tavarantoimittajillemme, harjoittelijoillemme ja työntekijöillemme kaikki kolmannen osapuolen vaatimuksista johtuvat vahingonkorvaukset ja kulut, mukaan lukien kohtuulliset asianajajokulut, jotka ovat seurausta Sinun näiden Ehtojen tai niissä viitattujen-  asiakirjojen tai lakien  rikkomuksesta tai kolmannen osapuolen oikeuksia loukkaavasta toimesta. Sitoudut myös suojaamaan mainittuja tahoja tällaisilta vaateilta ja avustamaan puolustautumisessa niitä vastaan.

 

OSA 16 - SOPIMUSEHTOJEN ERILLISYYS

Jos jokin näissä Ehdoissa mainituista ehdoista osoittautuu laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tällainen ehto säilyy edelleen voimassa siinä määrin kuin se voimassa olevien lakien mukaan on mahdollista. Pätemätön ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan muista ehdoista erilliseksi. Tällainen tilanne ei vaikuta muiden ehtojen voimassaoloon tai täytäntöönpanokelpoisuuteen 

 

OSA 17 - KOKO SOPIMUS

Jos emme toteuta tai pane täytäntöön joitakin näiden Ehtojen antamaa oikeutta tai muuta ehtoa, se ei ole osoitus luopumisesta tästä oikeudesta tai ehdosta. 

Nämä Ehdot muodostavat sinun ja meidänn välisen sopimuksen kokonaisuudessaan siitä, miten voit käyttää verkkosivustoamme ja tehdä hankintoja verkkosivustollamme. Ne syrjäyttävät mahdolliset sinun ja PopSocketsin väliset aiemmat suulliset tai kirjalliset sopimukset, päätökset ja ehdotukset.

 

OSA 18 - SOVELLETTAVA OIKEUS JA TOIMIVALTAINEN TUOMIOISTUIN

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakeja. 

Kaikki näistä Ehdoista aiheutuvat ja niihin liittyvät riidat ja erimielisyydet selvitetään ensisijaisesti osapuolten välisillä neuvotteluilla. Jos emme pysty ratkaisemaan riitaa keskenämme hyvässä hengessä, voit kuluttaja-asiakkaana ottaa yhteyttä Kilpailu- ja kuluttajavirastoon (www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta) tai pyytää suositusta Kilpailu- ja kuluttajaviraston Kuluttajariitalautakunnalta (www.kuluttajariita.fi). EU-maiden, Norjan ja Islannin asukkaat voivat myös ottaa yhteyttä asuinmaansa Euroopan kuluttajakeskukseen tai viedä riita-asiansa vaihtoehtoisen ratkaisuelimen ratkaistavaksi Verkkovälitteinen riidanratkaisun kautta osoitteessa http://ec.europa.eu/odr. Käytä tässä asiassa sähköpostisoitettamme cs@popsockets.com.

Kuluttajat voivat myös nostaa kanteen kotipaikkakuntansa oikeusistuimessa.

 

OSA 19 - YHTEYSTIEDOT

Näitä Ehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen cs@popsockets.com. Voit myös lähettää kysymyksesi suoraan verkkosivustoomme napsauttamalla ”lähetä pyyntölomake" osoitteessa https://popsocketsfinland.zendesk.com/hc/en-us/requests/new.