Rajoitettu takuu

KUKA KUULUU TAKUUN PIIRIIN?

Tätä rajoitettua takuuta ei voi siirtää, ja sen piiriin kuuluu vain alkuperäinen loppukäyttäjä. Takuuhuoltoa varten tarvitaan alkuperäiseltä valtuutetulta PopSockets-myyjältä saatu alkuperäinen myyntikuitti tai kopio siitä, ellei laki toisin kiellä. Tämä rajoitettu takuu ei kata online-huutokauppasivustojen kautta ostettuja tuotteita. PopSockets-tuotteita myyvät laillisesti vain valtuutetut jälleenmyyjät, joiden on noudatettava PopSocketsin-käytäntöjä, -menettelyjä ja laadunvalvontastandardeja. TÄMÄ RAJOITETTU TAKUU TARJOTAAN TÄYDENTÄMÄÄN ALKUPERÄISEN OSTAJAN LAINMUKAISIA MUITA OIKEUKSIA. Tämä takuu antaa sinulle erityisiä laillisia oikeuksia, ja sinulla voi olla myös muita oikeuksia, jotka vaihtelevat lainkäyttöalueittain.

MITÄ TAKUU KATTAA JA MIKÄ ON TAKUUAIKA?

PopSockets LLC (”PopSockets”), 1426 Pearl Street, Suite 400, Boulder, CO 80302, USA (yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen cs@popsockets.com),takaa, että tämä tuote ('Tuote') ei sisällä valmistus- tai materiaalivirheitä normaalikäytössä Tuotteen koko käyttöiän aikana, jonka Popsockets on määritellyt kolmeksi vuodeksi.

MITÄ TAKUU EI KATA?

Tuotteen käytöstä johtuvaa normaalia kulumista; väärinkäytöstä, hoidon puutteesta, huonosta hoidosta, onnettomuudesta tai väärinkäytöstä aiheutuvia vahinkoja; vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet tuotteen käytöstä muuhun kuin aiottuun tarkoitukseen; epäasianmukaisen tai luvattoman korjauksen tai huollon aiheuttamia vaurioita; tuotevaurioita, jotka johtuvat muutoksista tai muunnelmista; eikä vahinkoja muille tuotteille, mukaan lukien rajoituksetta tuotteen yhteydessä käytetyn laitteen vauriot.

KORVAUSVAATIMUKSEN LAATIMINEN TÄMÄN RAJOITETUN TAKUUN NOJALLA

Takuuvaatimukset on tehtävä suoraan PopSockets-yhtiölle. Tuote on palautettava osoitteeseen PopSockets, 10 Newtonweg 5928PN Venlo, Netherlands jäljitettävällä menetelmällä, ja tuotteen mukana on toimitettava alkuperäinen ostokuitti ja yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, postiosoite ja sähköpostiosoite. Jos PopSockets määrittää, että tuotteessa on perusteltu vika, PopSockets korjaa vian, toimittaa sinulle korvaavan tuotteen tai palauttaa tuotteen ostohinnan 30 päivän kuluessa. PopSockets ei ole vastuussa tuotteista, jotka ovat vahingoittuneet tai kadonneet matkalla PopSockets-yhtiöön. Asiakas maksaa PopSockets-palautuksesta aiheutuvat tavaroiden toimituskulut ja vastaa myös tullimaksuista, mukaan lukien muun muassa verot, tullit ja välityspalkkiot. PopSockets maksaa korvaavan tai korjatun tuotteen palauttamisesta aiheutuvat toimituskulut.

TÄMÄN RAJOITETUN TAKUUN AINOA JA YKSINOMAINEN OIKEUSSUOJAKEINO

Ainoa ja yksinomainen oikeussuojakeinosi tämän rajoitetun takuun piiriin kuuluvaan vaatimukseen. PopSockets pidättää oikeuden lähettää sinulle korvaavan tuotteen, joka on sama tai samantyylinen tai vastaava korvaava tuote, joka ei ehkä ole samanlainen (saatavuudesta riippuen). Korvaavat tuotteet toimitetaan vain vaihdon perusteella. Vaihtotuotteet kuuluvat tämän rajoitetun takuun piiriin alkuperäisen sovellettavan tuotteen takuuaikojen jäljellä olevaksi ajaksi (muiden laillisten oikeuksiesi lisäksi).

RAJOITETUN TAKUUN VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET − LAIN SALLIMISSA RAJOISSA POPSOCKETS EI ANNA MUITA NIMENOMAISIA TAI OLETETTUJA TAKUITA JA RAJOITTAA NIMENOMAISESTI KAIKKIA OLETETUT TAKUUT, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA MYYNTIKELPOISUUS JA SOPIVUUS TIETTYYN TARKOITUKSEEN, TÄMÄN RAJOITETUN TAKUUN KESTOON. Jotkin osavaltiot eivät salli oletetun takuun keston rajoittamista, joten edellä mainittu rajoitus ei välttämättä koske sinua.

VASTUUNRAJOITUS − LAIN SALLIMISSA RAJOISSA POPSOCKETS, SEN TYÖNTEKIJÄT, EDUSTAJAT JA TOIMITTAJAT EIVÄT OLE VASTUUSSA SINULLE TAI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE MISTÄÄN EPÄSUORASTA, SATUNNAISESTA, VÄLILLISESTÄ, ERITYISESTÄ TAI ESIMERKILLISESTÄ VAHINGOSTA, JOKA JOHTUU TUOTTEEN KÄYTÖSTÄ, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA TUOTTEEN YHTEYDESSÄ KÄYTETYN LAITTEEN VAHINGOT. JOS TÄMÄ VASTUUNRAJOITUS EI OLE LAIN SALLIMA TAI SE EI OLE LAIN MUKAAN VOIMASSA, NIIN LAIN SALLIMISSA RAJOISSA JA HUOLIMATTA MAHDOLLISISTA VAHINGOISTA, JOITA SINULLE VOI AIHEUTUA MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ (MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA VAHINGOISTA JOHTUVAT VAHINGONKORVAUKSET (MUKAAN LUKIEN HUOLIMATTOMUUS), POPSOCKETSIN JA SEN TOIMITTAJIEN KOKO VASTUU RAJOITTUU TUOTTEESTA TOSIASIALLISESTI MAKSAMAASI MÄÄRÄÄN. Jotkin osavaltiot eivät salli satunnaisten tai välillisten vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista, joten edellä mainittu rajoitus tai poissulkeminen ei välttämättä koske sinua.