Tulevaisuus on kasvipohjainen

Mistä kasvipohjaisessa tulevaisuudessa on kyse?


Se, mitä päätät syödä, on yksi helpoimmista ja halvimmista tavoista vähentää kasvihuonekaasupäästöjä. Elintarvikejärjestelmämme on vastuussa vähintään 1/4 kaikista ilmastonmuutokseen vaikuttavista kasvihuonepäästöistä, ja eläintuotanto on yksi johtavista syistä metsäkatoon, ilmansaasteisiin, vesistöjen pilaantumiseen ja maailmanlaajuisen luonnon monimuotoisuuden häviämiseen.


Tulevaisuus on kasvipohjainen on monivuotinen suunnitelma,  on syyskuussa 2022 julkaistu monivuotinen suunnitelma, jonka tavoitteena on valjastaa kasvien voima ilmastonmuutoksen ja eriarvoisuuden torjuntaan tuoteinnovaatioiden sekä sosiaalisen kehityksen kautta.

PlantCore™


Mikä on PlantCore™?

PlantCore™ on sarja kasvipohjaisia polymeerejä, jotka on valmistettu maissitärkkelyksestä, rypsiöljystä ja risiinipavuista. PlantCorea™ käytetään uusissa suojakuorissamme ja pidikkeissämme – parempia vaihtoehtoja kuluttajille planeettamme puolesta.

Varmempi ote. Onnellisempi planeetta.

Kustomoitava PlantCore™ Grip on täällä

Esittelyssä PlantCore™ Custom PopGripseille. Custom PopGripsien mustavalkoiset haitarit ovat nykyään valmistettu kasviperäisistä materiaaleista!

PlantCore™ Grip

Valmistettu 1/3 kasvipohjaisista materiaaleista pienemmän hiilijalanjäljen saavuttamiseksi.

PlantCore™ suojakuoret iPhone 14:lle

Kumppanuudet


PlantCore™ Ihmisten ja Planeetan hyväksy


PopSockets ja Euroopan elintarvikepankkiliitto (FEBA) ovat yhdistäneet voimansa juhlistaakseen kasvien voimaa ja auttaakseen tarjoamaan ruokaturvattomuudesta kärsiville perheille vähintään 10 000 annosta tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Osta nyt tukeaksesi apua tarvitsevia yhteisöjä. Katso alta lisätietoja.

Tue apua tarvitsevia yhteisöjä

PopSockets on liittynyt juhlistamaan kasvien voimaa ja tukemaan perheitä ruoan hankinnassa yhdessä Euroopan elintarvikepankkiliiton (FEBA) kanssa.


2 € PlantCore™ Grip -ostoksestasi auttaa tarjoamaan 10 000 annosta korkealaatuisia tuoreita hedelmiä ja vihanneksia omanlaisillesi yhteisöille*.

Lue lisää FEBA:sta

Vuonna 1986 perustettu ja Brysselissä toimiva Euroopan elintarvikepankkiliitto (FEBA) on eurooppalainen voittoa tavoittelematon järjestö, joka toimii yhteistyössä täysjäsenten ja kumppaneiden kanssa 30:ssä Euroopan maassa.


Vuonna 2020 FEBAn täysjäsenet pelastivat, lajittelivat, varastoivat ja jakoivat 860 000 tonnia ruokaa 12,8 miljoonalle vähävaraiselle tekemällä yhteistyötä 48 126 hyväntekeväisyysjärjestön ja 37 016 ammattitaitoisen työntekijän (joista 85 % vapaaehtoisia) kanssa.

Ilmastokumppanit

Osana päästöohjelmaamme olemme tehneet yhteistyötä innovatiivisia ilmastoratkaisuja tuottavien Farmlinkin ja Climate ReFarmin kanssa tarjotaksemme uudenlaisen ja jännittävän ruokajätteeseen liittyvän päästöhyvityksen sekä työsuhde-etuuksiin erikoistuneen Plants + Perksin, kanssa tuottaaksemme kasvipohjaisen terveys- ja hyvinvointiportaalin, jota käyttämällä PopSocketsin työntekijät voivat tutkia, miten kasviperäiset elämäntavat voivat auttaa heitä edistämään sekä planeetan että ihmisten hyvinvointia.

*1. huhtikuuta 2021 - 30. kesäkuuta, 2023, jokaisesta myydystä PlantCore™ Grip-tuotteesta, mukaan lukien kaikki 12 väriä ja kustomoidut versiot, joita Euroopassa myy www.popsockets.eu, www.popsockets.de,www.popsockets.co.uk,www.popsockets.fr ,www.popsockets.nl,www.popsockets.fi,www.popsockets.se,www.popsockets.no,www.popsockets.dk, PopSockets lahjoittaa 2 € ja takaa 10 000 annosta tuoreita hedelmiä sekä vihanneksia minimilahjoituksena tukemaan Plant Positivity -ohjelmaa, jota hallinnoi Euroopan elintarvikepankkiliiton (FEBA) hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tehtävä on vähentää ruokaturvattomuutta Euroopassa ehkäisemällä ruokahävikkiä ja kannustamalla solidaarisuuteen tukemalla sekä kehittämällä elintarvikepankkeja niitä eniten tarvitsevissa maissa.

Sertifikaatit

PopSockets sai Climate Neutral -sertifikaatin yhtiötasolla elokuussa 2020, ja se on saanut SCS Carbon Neutral -sertifikaatit tuotetasolla, jotka kattavat 90 % kaikista tuotteista – mukaan lukien PlantCore-pidikkeet ja -suojakuoret.