Mikä on MagSafe ja miten se toimii?

Muistatko kun iPhone 12 julkaistiin? Applen Julkaisussa esittelemä MagSafe-teknologia muutti iPhonen käyttökokemusta merkittävästi. Mutta mikä on MagSafe? MagSafe perustuu älykkääseen magneettiteknologiaan, joka löytyy nykyään iPhone 12-, iPhone 13- ja iPhone 14 -malleista.

 

Jatkossa kaikkien uusien iPhone-puhelinten takaosaan sijoitetut latauskelat ovat magnetisoitu, jotta laturi napsahtaa aina paikalleen. Lisäksi NFC-antenni auttaa iPhonea tunnistamaan käytössä olevan MagSafe-lisävarusteen.


Miksi sinun kannattaisi käyttää MagSafe-lisävarusteita?

MagSafella et ainoastaan lataa iPhoneasi jopa kaksi kertaa nopeammin, vaan voit myös kätevästi napsauttaa suosikkilisävarusteesi kiinni puhelimen takaosaan. MagSafe-magneetit kiinnittyvät vain MagSafe-yhteensopiviin lisävarusteisiin, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden tarttumisesta muihin magneetteihin.

 

Varmista, että sinulla on käytössä MagSafe-yhteensopiva suojakuori, jotta saat kaiken irti MagSafe-lisävarusteista. Tunnistat MagSafe-yhteensopivat suojakuoret niiden takapinnassa olevasta ympyrästä.

PopSockets MagSafe-yhteensopivat tuotteet

Helppo kiinnittää ja irrottaa. Tutustu MagSafe-pidikkeisiin, -lompakoihin, -telineisiin ja -suojakuoriin.

PopCase MagSafe:lle

PopCase MagSafe -suojakuoressa on integroitu PopGrip Slide, jonka avulla voit käyttää puhelintasi monin eri tavoin. Liu'uta pidike keskelle tukeaksesi iPhonesi vaaka-asentoon tai liu'uta se alas pystyasentoa tai langatonta latausta varten. 


Voit myös irrottaa sliden suojakuoresta yhdistääksesi PopGrip MagSafe -pidikkeen tai PopWallet MagSafe -korttikotielon.

PopGrip MagSafe:lle

PopGrip MagSafe-pidike on laajennettava puhelinpidike, joka napsahtaa kiinni MagSafe-yhteensopivan suojakuoren takaosaan MagSafe-magneetilla ilman liimaa.Kaipaatko rohkeita värejä ja kuvioita? Pidätkö enemmän hillityistä väreistä? Vai haluatko mieluummin suunnitella täysin omannäköisesi mallin? Mitä ikinä haluatkin, meiltä löytyy sinulle sopiva MagSafe PopGrip. 


Olitpa sitten tekstaamassa yhdellä kädellä tai katselemassa videoita, voit olla varma, että puhelimesi pysyy turvassa, eikä koskaan putoa MagSafe PopGripiä käyttäessäsi.

PopWallet+ MagSafe:lle

PopWallet+ MagSafe -korttikotelo on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat pitää tärkeimmät kortit mukana ilman isokokoista lompakkoa.PopWallet+ MagSafe -korttikotelossa on tilaa kolmelle kortille. Äläkä turhaan stressaa korttien vahingoittumisesta – kotelon sisällä on magneettisuoja.

PopMount MagSafe:lle

PopMount MagSafe -teline on täydellinen teline kaikille pinnoille ja kuvakulmille. PopMount MagSafe -teline kiinnittyy suoraan MagSafe-magneetteihin. Voit käyttää sitä MagSafe-yhteensopivien PopGripien ja MagSafe-yhteensopivien suojakuorten kanssa. Yhdistä MagSafe PopMount PopGrip MagSafe -pidikkeeseen tai PopCase MagSafe -suojakuoriin.

Luo oma MagSafe-lisävarusteesi

Pidä aina parhaat muistosi tai tärkeimmät läheisesi mukana kustomoidulla MagSafe-lisävarusteella. Mahdollisuudet ovat rajattomat – voit ladata haluamasi kuvan tai valita sopivan kuvapankistamme ja liittää siihen esimerkiksi oman tekstipätkäsi tai monogrammisi.

MagSafe-pidike omalla designilla

Luo oma uniikki PopGrip MagSafe - pidike

Kustomoitu PopWallet+ MagSafe -korttikotelo

Pidä kortit mukana tyylikkäästi kustomoidussa MagSafe-korttikotelossasi

Luo oma MagSafe-suojakuoresi

Luo oma ainutlaatuinen MagSafe PopCase

Suosituimmat MagSafe-lisävarusteemme

UKK: PopSockets MagSafe-yhteensopivat lisävarusteet

Mille puhelimille MagSafe-yhteensopivat lisävarusteet sopivat?

MagSafe on Applen luoma magneettiteknologia. Magneetit löytyvät iPhone 12:n ja uudempien mallien takapinnoista. Tämä varmistaa iPhonejen lisävarusteiden saumattoman ja turvallisen kiinnityksen oikeaan paikkaan. iPhone myös tunnistaa kyseessä olevan MagSafe-yhteensopivan lisävarusteen.

Nämä iPhonet käyttävät MagSafe-teknologiaa:

 • iPhone 14
 • iPhone 14 Plus
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 13
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Pro Max
 • iPhone 12
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max

MagSafe-teknologian käyttäminen edellyttää, että suojakuoresi on MagSafe-yhteensopiva. Tutustu PopSocketsin MagSafe-yhteensopivien suojakuorten ja muiden lisävarusteiden valikoimaan.

Kuinka vahvoja magneetit ovat PopGrip MagSafe -pidikkeessä ja PopWallet+ MagSafe -korttikotelossa?

Erittäin vahvoja. PopGrip MagSafe -pidikkeet ja PopWallet+ MagSafe -korttikotelot kiinnittyvät turvallisesti ja tiukasti iPhoneesi. Niiden tarjoama ote ja tuki tekevät videoiden katselusta mukavampaa ja sovellusten käytöstä yhdellä kädellä helpompaa. Haluatko ladata iPhoneasi langattomasti tai käyttää erilaisia PopSockets-lisävarusteita? Voit kiinnittää ja irrottaa PopSockets MagSafe-lisävarusteet helposti milloin tahansa.

Miten MagSafe PopCase puhdistetaan?

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että puhelimet ja niiden suojakuoret ovat paljon likaisempia kuin uskommekaan, joten niiden puhtaanapidosta kannattaa pitää huolta.

10-vaiheiset puhdistusohjeet MagSafe PopCaselle:

 1. Irrota MagSafe PopCase puhelimestasi
 2. Liuota mietoa käsisaippuaa tai astianpesuainetta veteen
 3. Kasta pesusieni veteen ja pyyhi suojakuoresi
 4. Käytä hammasharjaa hankalissa kohdissa
 5. Sitkeitä tahroja? Lisää hieman ruokasoodaa hammasharjaan ja hankaa (ei liian kovaa) tahra pois
 6. Anna saippuan vaikuttaa muutaman minuutin ajan
 7. Huuhtele ja taputtele MagSafe PopCase puhtaaksi kuivalla liinalla
 8. Anna PopCasen kuivua vielä muutaman minuutin ajan
 9. Tällä välin voit puhdistaa iPhonesi Applen ohjeiden mukaisesti
 10. Napsauta MagSafe PopCase takaisin kiinni iPhoneesi